Auto Domaniku SH.P.K Rr.Zagrebi P/N,10000/Prishtine-Kosova

Mobil: +377 44 20 01 95 ,Kargo: +386 49 20 01 95

info@autodomanik.com

E hene-Shtune: 09:00 – 18:00  

E hene-Shtune: 09:00 – 18:00
Na Kontaktoni +383 49 11 11 44
Auto Domaniku SH.P.K Rr.Zagrebi P/N,10000/Prishtine-Kosova

PËR NE

Kompania Auto Domanik e themeluar ne shtator te vitit  1999, ne fillimin e punes  me pakice te pjeseve te veturave Franceze dhe Italiane, nderkohe me angazhim kemi kaluar dhe me shumice te veturave te gjitha markave Europiane.

Jemi importues te brendeve VOTTO, GRAT, MGA, METELLI GROUP, AntiCOOL, LUK, INA, SACHS, TRW, VALEO..

Me perkushtim dhe besnikeri jemi prane jush.